Tack för nattsländan jag fick! Jag fick möjlighet att prova den igår. Kullsjön igår var svårfiskad. Fisken var avvaktande men nyfiken. Jag körde på vått mestadels tills en stund innan jag var klar. Jag tänkte att jag bara skulle prova nattdländan. Jag presenterar den långt från perfekt 1 meter bakom en vakande fisk med ett stort plask utav linan.

Sakta stripar jag in sländan i fönstret och förväntar mig att fisken försvunnit till följd av mitt otroligt klumpiga presenterande.

Då går en öring upp och försöker ta den men jag är för snabb och tappar den.

Jag står där i vatten upp till midjan och ler åt hur satans kass jag är idag när jag ser vattnet höjas och en regnbåge tar flugan underifrån i ett nästan meterhögt vak. Den krokar sig själv och det perfekt. Den hoppar igen bara 5 meter ifrån mig och jag ser att detta är den största regnbåge jag fått i kullsjön. Jag hör ett "shit" utropas från snubben som fiskar en bit ifrån mig som följer min drillning med största intresse.

Den hoppar igen och igen, men flugan sitter toktight. Helt plötsligt så slackar linan och jag märker att den simmar rakt mot mig. Jag har precis fått in slacken när den gör ett sista hopp 2 meter från mig som rycker halva tafsen.

Jag använde flugan ett kast och hade 2 fiskar efter! Bra jobbat!! Ni har fått en stamkund!!!!

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing