Jag köpte 3 av våra dina flugmönster för 3 år sedan och äntligen(!) har jag förstört en som har blivit hackad så många gånger att den inte längre är en fluga. Jag har fäst den på innerhytten på min fiskebil och orkar inte skiljas från den. Det har gett mig några monsterfiskar. Jag kallar det kärleksfullt för "Svensken". De andra 2 flugorna mötte otidig död när linan gick sönder.

 

Äntligen har jag köpt 5 till och jag hoppas att de kommer att hålla mig i 5 år.

 

Ville bara meddela att trots kostnaden är det här de mest realistiska och vackra flugorna jag någonsin haft nöjet att fiska.

 

Fortsätt så! Och säljer du någonstans i USA? Jag köpte den första batchen från Big Y fly men kunde inte hitta dem igen och var tvungen att gå direkt till din webbplats.

Snäva linjer,

Tessa White

Superfan och flugfiskare